Descobreix nous països navegant pels rius…

Turisme fluvial

Navega al teu ritme!

T’oferim la possibilitat de navegar per diversos països d’Europa en llibertat vivint unes vacances diferents. Navegar en vaixell per llacs, rius i canals permet viure les vacances en llibertat i independència. Aquestes vacances estan lliures d’itineraris, horaris i pots fer el que vulguis i parar on i quan tu vulguis.

A més, podem organitzar les vostres vacances en funció del que desitgeu! Reculls el vaixell a la base reservada i el que facis cada dia dependrà de tu i de la teva tripulació. Navega tot el dia o només unes hores i gaudeix de les vistes, amarra al llarg del camí i explora un poble proper. 

Descansa, llegeix un llibre en la coberta, fes un passeig en bicicleta o atura’t a la següent ciutat. Cuina i sopa a bord del vaixell o en un restaurant al costat de l’aigua, si així ho prefereixes… El darrer dia, només has de tornar el vaixell a la base on has fet la reserva.

Embarcacions amb tot inclòs

Les embarcacions són de diferents categories i poden tenir capacitat per a 2 persones o fins a grups de 12! Consten de cabines, un saló/menjador i d’una cuina totalment equipada. Inclou la vaixella i la roba de llit (llençols, mantes, coixins) perquè no t’hagis de preocupar de res. També hi ha models amb terrassa equipada amb mobles de jardí.

El preu inclou el lloguer del vaixell i els seus equips, cuina totalment equipada amb tots els utensilis i electrodomèstics necessaris, tovalloles i llençols per a tots els passatgers, demostració de les maniobres del vaixell, assistència tècnica, mapa de navegació i informació sobre la regió de navegació i taxes de rescloses.

En canvi, no inclou: extres opcionals, exempció parcial de fiança, costos de funcionament (carburant, gas, desgast del motor), facturats per hora del motor, trasllats cap a o des de les nostres bases, serveis a terra si es fan servir (per exemple, amarratges, bombament, aigua, etc.), cancel·lació i assegurança personal, ni menjar i beguda.

Un munt de ciutats al teu abast

Hi ha embarcacions disponibles a:Anglaterra: El Tàmesi; bèlgica: Flandes; Itàlia: Venècia i Friuli; Escòcia: Llac Ness i Canal de Caledònia; Alemanya: Mecklemburg, Brandenburg i Berlín; França: Canal du Midi, Borgonya Franche-Comté, Borgonya Loira-Nivernais, Alsàcia – Lorena; Camarga, Lot, Charente, Bretanya, Aquitània; Països Baixos; Holanda i Frisia; Irlanda i Shannon & Erne.

Concretament, et recomanem visitar el preciós Canal du Midi El lloguer d´un vaixell pel Canal du Midi, permet gaudir d’un creuer tranquil a través de les vinyes de la regió vinícola del Llenguadoc. Classificada com a patrimoni mundial per la Unesco, és una de les vies navegables més famoses del món. Amb les rescloses, els ponts-canals i l’escala de rescloses de Fonseranes, el turisme fluvial al Canal du Midi es gaudeix a cada instant. En el trajecte des de la dinàmica ciutat de Tolosa fins a les platges de sorra daurada del Mediterrani es poden fer tasts de vi, passejades amb bici i visites a localitats medievals i antigues ciutats emmurallades.

També la Camarga. Es tracta d’una de les destinacions de creuers les més senzilles per navegar, amb poques rescloses. Relaxa’t a bord del teu vaixell de lloguer sobre el Canal du Rhône à Sète i l’Étang de Thau. La regió francesa de la Camarga, on gairebé sempre llueix el sol, ofereix grans llacunes d’aigua salada, platges de sorra daurada i planes plenes de joncs i flamencs. Els primers a habitar aquestes terres van ser els romans, després van venir els croats. El passat es fa present a cada pas a ports emmurallats com el d’Aigues-Mortes, tot i que la vida nocturna dels llocs turístics ens torna de seguida a l’era moderna. No et perdis la pintoresca ciutat de Sète durant les teves vacances amb barca!

Demana més informació

Contacte