Escapa’t a la natura

Gaudeix d’un ‘bany de bosc’

Una pausa enmig de la natura

No has sentit mai a parlar dels ‘Banys de bosc’? Quan sàpigues què són segur que voldràs gaudir-ne. Els ‘banys de bosc’ són estades de qualitat enmig de la naturalesa amb l’únic objectiu de millorar la teva salut, el teu benestar i la teva sensació de felicitat.

Els ‘banys de bosc’ neixen d’una tècnica recuperada d’èpoques mil·lenàries que consisteix a reconnectar amb la naturalesa més pura que ofereixen els boscos, provocant així nombrosos beneficis per la salut de qui ho practica. Aquest concepte va néixer al Japó, on fa anys que exploren els boscos i els beneficis que aporten a les persones que hi caminen amb silenci

Camina i relaxa’t entre arbres

Així doncs, un ‘bany de bosc’ és un itinerari terapèutic d’origen japonès on es practica un caminar lent, el silenci i el desenvolupament d’exercicis de relaxació i de respiració, de forma guiada en un bosc litoral mediterrani que té una durada d’unes 3 hores.

A TGTravel DX, et podem oferir ‘banys de bosc’ en diferents zones de Catalunya: des de La Floresta, i Tossa de Mar, fins a la Vall d’en Bas, Montserrat, Poblet, Sant Hilari de Sacalm o Olot, entre altres.