Sensació de llibertat

Viu l’experiència única
de volar en globus

Silenci… Estem volant.

Volar en globus és una manera diferent de viatjar i sentir la sensació de llibertat. És una experiència ideal per als amants de la natura i per a les persones que busquen noves sensacions.

Podem organitzar el teu vol en diferents punts de Catalunya: a la Cerdanya, al Baix Empordà, a la Noguera (pels voltants de Camarasa), al Bages, a l’Anoia, a Osona, al Montseny (des de Cardedeu), a l’Alt Empordà (i el seu gran atractiu, la badia de Roses), a la Garrotxa, a l’Alt Urgell (entorn de la Seu), al Segrià (per sobre de la ciutat de Lleida), a la Segarra (la seva plana i els castells) i al Pla d’Urgell.

Sobrevola la Garrotxa

T’oferim viure l’experiència de volar en globus al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, una de les àrees de volcans adormits més interessants d’Europa. A més de realitzar el vol, gaudiràs d’un esmorzar de pagès amb productes de la terra. Podràs contemplar, des de l’aire, els més de 40 volcans que conformen el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa mentre ho acompanyes amb coca de llardons i cava rosat

Una escapada amb vistes

Sens dubte, si has triat fer un vol en globus per la Garrotxa, et trobes al millor lloc per començar l’aventura. En dies clars, podràs observar Montserrat, el mar Mediterrani, el Pedraforca, el Canigó, el Montseny… Sempre, amb els Pirineus al fons i els volcans sota els teus peus.

Començarem d’hora al matí, entre les 7:00 i les 8:00, segons l’època de l’any. Mentre preneu un cafè i unes pastes abans de volar, podeu aprofitar el temps per fer fotografies o donar un cop de mà en la preparació del globus.

Què hi faràs?

Ens enlairarem i el vent anirà marcant el rumb del nostre vol. Durant el viatge brindarem amb cava rosat, que simbolitza el color de la terra volcànica i degustarem coca de llardons.

Un cop aterrats, anirem a fer un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi, ratafia i cafè.

Per acabar l’aventura, rebreu un certificat de vol signat pel pilot.

Demana més informació

Contacte