Contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres i comença a viatjar de forma còmoda, segura i divertida

Viatja amb nosaltres


Posa’t en contacte amb nosaltres i et prepararem un viatge 100% adaptat a les teves necessitats i preferències. Comptem amb més de 35 anys d’experiència i centenars de clients satisfets.

Sempre ens adaptem a tu. Per això posem al teu abast diverses vies de contacte

 • T’atenem per Whatsapp: 662 60 90 06.
 • Escriu-nos un correu electrònic a reservas@tgtravel.es o omple el formulari.
 • Truca’ns al 93 778 40 41
 • Visita’ns presencialment a Passeig del Progrés, 2, 08640 – Olesa de Montserrat (Barcelona).
 • Horari: de dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 i de 16 a 19 hores.

Canal Denúncia

Des de totes les empreses del GrupTG DX, treballem dia a dia per seguir millorant el servei que t’oferim. És per això que t’agraïm que ens facis arribar denúncies totalment anònimes de situacions d’abús, discriminació o maltractament que puguis haver viscut fent ús d’alguns dels nostres serveis. El teu nom no apareixerà enlloc. Per fer-ho possible, posem a la teva disposició el Canal Denúncia, un programari que et permet fer-nos arribar les teves denúncies garantint en tot moment el teu anonimat, tal com especifica la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals publicada al BOE del 7 de desembre de 2018.

Atenció: si el que vols és comunicar-nos una incidència en el funcionament d’algun dels nostres serveis, no utilitzis el Canal Denúncia. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte que trobaràs més a baix.

Accedeix al Canal Denúncia

Com fer una denúncia, pas a pas. Fer-nos arribar una denúncia anònima és molt senzill.
1. Entra des del teu ordinador o des de qualsevol dispositiu mòbil a: http://i-ken.gruptg.com/denuncia
2. Introdueix un títol que resumeixi els fets, la data i l’indret on han tingut lloc i una descripció detallada de la situació. Si ho vols, també pots adjuntar-nos documents que complementin la teva explicació.
3. Clica el botó ‘Enviar’.
Un cop hagis confirmat l’enviament de la denúncia anònima, l’equip del GrupTG DX treballarà per investigar els fets i poder seguir millorant el servei.

Formulari

Viatja amb DIREXIS TGTravel. Posa’t en contacte amb nosaltresi et preparem un viatge
100% adaptat a les teves necessitats i preferències

  Qui som


  DIREXIS TGTravel som l’agència de viatges per a particulars i empreses que treballa per fer dels teus viatges experiències inoblidables. Nascuts el 1985, t’oferim un gran ventall de serveis: des de viatges internacionals en destins exclusius fins a experiències de turisme proximitat. Sempre, adaptant-nos a tu.

  On som