Una experiència gastronòmica per recordar

Descobreix els secrets
de l’elaboració
del cava

Crea el teu cava

El taller ‘Crea el teu cava’ és l’activitat més divertida i singular que podràs fer al Penedès.  Descobriràs tots els secrets del cava i el seu procés d’elaboració.

Durant la visita no, només podràs tastar els millors caves del celler,  sinó que també desgorjaràs la teva pròpia ampolla per endur-te-la a casa, sense oblidar la visita a l’antiga masia i a les instal·lacions.

L’experiència al complet

Podràs completar l’experiència començant el dia amb un típic esmorzar de pagès a la masia Can Batlle, un edifici històric que data del segle XII. Seguidament, podràs gaudir d’una visita guiada pel celler, que inclou una degustació de cava.

Després de fer el tast de diferents caves, aniràs a la sala d’elaboració. Un cop allà, podràs triar el cava que més t’hagi agradat i, amb les teves pròpies mans, desgorjar-ne una ampolla. Seguidament, li introduiràs el suro, la xapa i l’etiquetaràs. Aquesta serà la teva ampolla de cava, i la podràs gaudir on i quan vulguis, tot recordant la màgica experiència.

Es tracta d’un taller únic en el món de l’enoturisme, i en tot moment estaràs acompanyat de professionals per tal que puguis conèixer tots els secrets que envolten aquesta beguda.

Inclou: esmorzar + visita + tast de 3 caves Palagó + taller de desgorjat + una ampolla de cava de regal.

Maridatge gastronòmic

Si ho desitges, podràs complementar el taller amb l’experiència de Maridatge gastronòmic, que inclou la creació de dues tapes seleccionades per la xef i maridades amb dues copes de cava o dues copes de vermut.

El Penedès, terres de vins i caves

En aquesta zona de Catalunya, situada entre les planes de la costa mediterrània i la serra prelitoral, s’elaboren uns vins de qualitat excepcional, reconeguts a tot el món. És aquí també on es produeix una altra beguda de fama universal: el cava. Descobreixi aquesta terra, rica en art, cultura i naturalesa. T’esperen vivències i experiències úniques en uns paisatges dominats per vinyes i cellers.

Demana més informació