Viu l’experiència de les Aurores boreals
al millor preu

T’agradaria viure una experiència única i inoblidable? Aleshores no et pots perdre l’oportunitat de presenciar les espectaculars Aurores Boreals als increïbles paisatges del nord d’Europa!

No perdis més temps i reserva el teu viatge amb DIREXIS TGTravel avui mateix.
Et garantim una experiència inoblidable plena d´aventures i màgia.

Escapada a la Terra de les Aurores Boreals

3 nits

Un viatge ideal per fer una escapada ràpida a Lapònia i experimentar l’essència àrtica. Volareu a Ivalo, un dels aeroports més al nord d’Europa, i us allotjareu a l’Inari Village, a la vora del màgic Llac Inari, un llac sagrat per al poble Sámi. La situació tan al nord i el fet d’estar en plena naturalesa (sense contaminació lumínica) converteixen Inari en un lloc amb grans probabilitats de contemplar les Aurores Boreals. A més la zona és ideal per gaudir dels espectaculars paisatges nevats fent excursions amb raquetes de neu, o safaris amb motoneu o huskies, activitats ja incloses al programa.

Aventura a la Lapònia Sueca

3 nits

Imagineu-vos unes cabanes de fusta, a un bosc nevat, situades davant del mar congelat. I, de sobte, el fosc cel de les nits àrtiques s’il·lumina amb la dansa verda de les Aurores Boreals. Podeu pensar en un espectacle més únic? Us oferim una escapada a la Lapònia Sueca per poder veure les aurores boreals. A més, durant el dia, us podem organitzar activitats com safaris en vaixell per veure foques, excursions de senderisme, o un cop ja més entrats en ple hivern, excursions en motos de neu pel mar gelat o en trineus de huskies pels boscos lapons. El viatge és ideal per viatjar en família amb nens de totes les edats.

Aurores Boreals a Suècia

4 nits

Luleå, al llunyà nord de Suècia, és la capital de la Lapònia Sueca i una destinació única al món per fer una escapada hivernal i gaudir de la màgia de l’hivern àrtic. Com a bona capital lapona, la seva activitat estrella és l’observació de les Aurores Boreals, per això incloem una excursió i sopar en un lodge allunyat, perfecte per observar-les. Veïna de “Gammelstad”, una ciutat antiga patrimoni de la UNESCO on podràs arribar fàcilment. Luleå és famosa també per la seva deliciosa gastronomia amb ingredients de la naturalesa àrtica preparats de forma exquisida. Aprofita per fer d’aquest pont una escapada inoblidable a la Lapònia Sueca!

Aventura Àrtica a Tromso

5 nits

És possible viure una autèntica aventura àrtica en una escapada hivernal? Recórrer en trineus tirats per huskies els bells paisatges de la Lapònia Noruega? Conèixer les tradicions? Tenir l’opció de veure les màgiques Aurores Boreals? Tot això és possible amb la nostra Aventura Àrtica, que us permetrà, a més, descobrir la ciutat de Tromso, la famosa i animada capital de l’Àrtic. I fer un safari en vaixell per intentar veure les orques i altres balenes que visiten aquestes costes a l’hivern. Un viatge ideal si voleu viure tot el millor que ofereix el Nord de Noruega a l’hivern, però no voleu fer un viatge massa llarg.

L’Illa de les Aurores Boreals

5 nits

L’Òval Auroral, el lloc del planeta amb les màximes Aurores, passa just 100 km per sobre de l’Illa de Senja. Per això es coneix com l’Illa de les Aurores Boreals, ja que no hi ha un lloc a la Terra que tingui Aurores Boreals més freqüents. Ens allotjarem en un petit poble pesquer, a nord de l’illa, lluny de la contaminació lumínica. Però a més l’illa de Senja és un lloc d’una bellesa espectacular, amb altes muntanyes nevades que cauen a pic sobre el mar, i que podreu descobrir amb les activitats incloses al viatge. A més navegareu pels fiords de nord de Noruega i passareu dues nits a Tromso, la capital de l’Àrtic.