Al pas, al trot o al galop

Descobreix l’Empordà a cavall

Tres rutes per paratges naturals

Vols explorar o redescobrir els encants de l’Empordà des d’un nou punt de vista? Et proposem una experiència única, que combina els encants de la natura amb el contacte amb els animals. T’oferim passejos a cavall per una de les zones amb més encant de l’Empordà.

És una activitat pensada per a tothom. Per això, t’oferim diverses opcions de rutes, en funció de si ets un genet experimentat o si tot just t’estàs iniciant en el món de l’equitació. Volem que puguis gaudir al màxim de les vistes a cavall.

  • La ruta de mig dia per a genets principiants et permetrà muntar cavalls tranquils i entrenats. La durada de l’activitat és de dues hores i comptaràs sempre amb un guia professional que t’acompanyarà en tot moment. Després del passeig, podràs fer un refrigeri.
  • També hi ha l’opció de fer una ruta de mig dia per a genets experimentats. En aquest cas, el passeig es farà amb cavalls espanyols experimentats i podràs muntar al pas, al trot i al galop. Té una durada de tres hores.

Galopa en un hipòdrom professional

Alguna vegada has galopat per una veritable pista de carreres de cavalls? Més enllà de les dues rutes, et proposem passar un dia en contacte amb la natura, visitant pobles de pedra amb encant, anant al pas, al trot i al galop fins a arribar a l’hipòdrom. Notaràs que, a mesura que t’acostis a una autèntica pista de carreres de cavalls, l’emoció augmentarà. La sensació de córrer per una pista professional és increïble! Els cavalls s’emocionen amb el galop i et porten ràpidament a la línia d’arribada.

Durant aquesta experiència única, podràs gaudir d’un bon dinar tradicional en un restaurant amb la gastronomia típica de l’Empordà.

Rutes a cavall fetes a mida

També et podem oferir diferents rutes adaptades a les teves necessitats i a les condicions meteorològiques pròpies de cada època de l’any. D’aquesta manera, podràs gaudir de les selves mediterrànies, dels prats i dels camps de la zona, visitar els pobles amagats entre els Pirineus i el mar Mediterrani…

Les experiències a cavall també es poden combinar amb pernoctacions en un allotjament rural acollidor.

Demana més informació

Contacte