Esquís, trineus, múixing, raquetes…

És temps de neu

Experiències úniques per gaudir de la neu

Ara que arriba la temporada de neu, a DIREXIS TGTravel hem preparat un catàleg d’experiències úniques per poder-ne gaudir de valent amb amics, en parella o en família.

Més enllà de gestionar l’allotjament i els forfets de les escapades, podem organitzar un gran ventall d’activitats: des d’excursions amb raquetes de neu o trineus, fins a sopars sota la llum de la lluna, així com tallers de construcció d’iglús, activitats de múixing (trineus tirats per gossos) o baixades de torxes.

Aquest hivern, gaudeix de totes les possibilitats que t’ofereix la neu amb una de les nostres experiències!

Descobreix les raquetes de neu

No les has provat mai? T’oferim diverses opcions perquè t’hi estrenis gaudint-ne al màxim.

  • Ruta al Pirineu de Catalunya. Es realitza una sortida molt bonica de dues hores pels voltants de l’estació d’esquí de Vallter 2000, al Ripollès, per on es pot recórrer els seus boscos de pi negre. El desnivell positiu no és superior als 250 metres.
  • Ruta a la zona de la Vall de la Font Viva. Permet gaudir d’una passejada relaxada entre bedolls i prats nevats, fins a arribar a l’estany de Passet.
  • Passejada de raquetes de neu sota la llum de la Lluna. També es realitzen sortides nocturnes al paratge natural de Vallter 2000. T’hi apuntes?

Per fer l’activitat cal portar: botes de canya alta impermeables, roba que abrigui, gorro, guants impermeables, ulleres de sol, ulleres per al vent, protecció solar, menjar i beure.

Taller de construcció d’iglús

Sempre has volgut construir un iglú? Aquesta experiència és per a tu! L’excursió comença a l’estació d’esquí de Vallter 2000, en direcció al refugi d’Ull de Ter. Al refugi es començarà a buscar la ubicació on es podrà realitzar l’iglú, fet que pot comportar una hora de caminada. La construcció de l’iglú es fa compactant neu amb unes motxilles enterrades on, un cop extretes, quedarà una cavitat per entrar-hi. A dins l’iglú, s’està a uns 0 graus i no hi toca el vent.

És una activitat molt bona per famílies, ja que els més petits s’ho passaran molt bé jugant construint l’iglú. Té una durada aproximada de tres hores. L’edat mínima és de 7 anys. Cal portar botes de canya alta impermeables, roba que abrigui, gorro i guants impermeables.

Demana més informació

Contacte