Informació sobre la Covid-19

Viatja segur i sense preocupacions amb TGTravel DX

A TGTravel DX sabem que t’encanta viatjar i volem que gaudeixis al màxim de cada destí. És per això que, des de l’inici de la pandèmia, el nostre equip de professionals està preparat per seguir-te oferint un servei de qualitat, còmode i segur.

Davant la Covid-19, ens hem adaptat a totes les mesures i recomanacions sanitàries perquè puguis seguir viatjant i gaudint de l’entorn amb tota la seguretat.

A TGTravel t’oferim:

ASSEGURANÇA COVID-19

Et donem l’opció de viatjar protegit amb una assegurança feta a mida per a la nova situació de pandèmia que vivim. Inclou assistència mèdica en cas de contagi; reemborsament de les vacances i despeses d’anul·lació; prolongació d’estança al destí per quarantena; retorn anticipat al país d’origen en cas de declarar-se de nou l’Estat d’alarma. Tot, amb el segell de qualitat de Caser Seguros.

PROTOCOL D’ACTUACIÓ.

Volem que gaudeixis del viatge sense tenir cap dubte sobre la Covid-19. És per això que, abans de marxar, et farem entrega d’un protocol d’actuació adaptat a la situació sanitària de la pandèmia per tal de saber com actuar en cas de contagi al destí. 

PREUS ESPECIALS EN PROVES DE DETECCIÓ

En alguns països, viatjar pot ser sinònim d’haver de presentar certificats amb PCR o test d’antígens negatius. Gràcies a la col·laboració de TGTravel DX amb Synlab i Quiron Prevención, t’oferim fer-te les proves a preus més reduïts.ASSESSORAMENT CONSTANT

A TGTravel DX, quan ets lluny, som a prop. També durant la pandèmia. És per això que el nostre equip de professionals atendrà els teus dubtes en qualsevol moment, tant abans del viatge com quan siguis al teu destí.

Tens dubtes sobre viatjar en temps de pandèmia?

Posa’t en contacte amb nosaltres. Et resoldrem totes les inquietuds i preguntes que tinguis sobre la Covid-19 a l’hora de viatjar. T’assessorarem i t’orientarem sense compromís.