Un servei ideal per a ciclistes i clubs

Viu amb nosaltres l’experiència de practicar ciclisme d’una forma diferent. Amb el nou servei de transport ‘Bus Bike’, t’oferim gaudir d’aquest esport d’una manera còmoda, sostenible, confortable i feta a mida per a amants de la bicicleta com tu.

Gràcies a un remolc amb capacitat per transportar bicicletes de qualsevol model, et portem al teu destí en un autobús de gamma superior, equipat amb totes les comoditats. També posem al teu abast serveis de càtering i de reserva d’allotjament perquè la teva pedalada sigui una experiència única. Un cop acabada la sortida, l’autobús us recollirà perquè pugueu tornar a casa sense haver de conduir.

Còmode, confortable i adaptat a tu

El nou servei ‘Bus Bike’ està dissenyat expressament per adaptar-se 100% a les teves necessitats. A TGTravel DX volem que gaudeixis del ciclisme sense preocupacions. Amb el nostre remolc, oblida’t de carregar les bicicletes al cotxe; d’haver de conduir fins a l’inici de la ruta; de preparar-te el dinar i d’haver de tornar a casa sense poder descansar. És còmode i confortable.

El nostre equip de professionals planificarà la teva sortida amb tots els detalls. Posaran a la teva disposició un autobús d’alta gamma, equipat amb còmodes seients entapissats i reclinables; amb   wifi, climatització, televisió, GPRS Tracking i sistema ABS. A TGTravel DX formem part del GrupTG DX, la marca que agrupa les empreses de mobilitat de referència a la província de Barcelona.

Apostem per un ciclisme sostenible

Sabies que cada viatger que es mou en vehicle privat genera 157 grams de CO2 per quilòmetre? Aquest indicador encara s’enfila més si el cotxe en el qual viatja va carregat amb diverses bicicletes. A TGTravel DX treballem intensament per implantar serveis que ajudin a caminar cap al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Amb ‘Bus Bike’, tu i els teus amics o companys de club us podreu desplaçar fins l’inici de la ruta i tornar a casa tots junts en un autobús d’última generació i de baixes emissions. Tan sols generareu, de mitjana, 28,4 grams per persona i per quilòmetre.

Un remolc adaptable a altres serveis

El remolc del ‘Bus Bike’ no permet tan sols transportar bicicletes. També es pot adaptar per transportar càrregues voluminoses. Així, es pot convertir en l’aliat perfecte per a les companyies de teatre que necessitin transportar l’escenografia; els grups de música que hagin de carregar instruments i material de sonorització; grups de cultura popular com colles geganteres, esbarts dansaires o colles de diables; escoles de música…