Grups

Sortides per a clubs, casaments, festes d’aniversari…

‘Bus Bike’, el servei ideal per a ciclistes

Viu amb nosaltres l’experiència de practicar ciclisme d’una forma diferent. Amb el nou servei de transport ‘Bus Bike’, t’oferim gaudir d’aquest esport d’una manera còmoda, sostenible, confortable i feta a mida per a amants de la bicicleta com tu. Gràcies a un remolc amb capacitat per transportar bicicletes de qualsevol model, et portem al teu destí en un autobús de gamma superior, equipat amb totes les comoditats. També posem al teu abast serveis de càtering i de reserva d’allotjament perquè la teva pedalada sigui una experiència única. Un cop acabada la sortida, l’autobús us recollirà perquè pugueu tornar a casa sense haver de conduir.

El remolc també es pot adaptar per portar càrregues voluminoses. És també un servei ideal per a companyies teatrals, grups de cultura popular, escoles de música…

Lloguer d’autobusos per a sortides

Podem llogar-te un autobus des de 9 places fins a 70. Si sou una escola, una empresa, un club o una colla que us voleu oblidar de conduir, nosaltres us ho gestionem tot.

Viatges organitzats en grup

Voleu anar tota la família de creuer o voleu fer un viatge de fi de curs?

T’organitzem el viatge en grup amb les millors companyies i sempre amb la garantia d’un servei professional.

Casaments

És normal que vulguis que tot funcioni a la perfecció en el dia més especial de la teva vida, fins i tot el detall més insignificant. És el teu dia, hauries de poder gaudir de cada moment. 

Et proporcionem el transport adequat per a qualsevol mena d’esdeveniment. Assegura’t que els teus convidats arribin puntuals contractant un autobús. Tots inclouen conductor, per la qual cosa no hi hauran baralles sobre qui és el que ha de conduir de tornada a casa!